Imatge d'arxiu del rescat d'un dels miners atrapats (Foto: Reuters)
Imatge d'arxiu del rescat d'un dels miners atrapats (Foto: Reuters)
Santiago de Xile

Els 33 miners de Xile contracten advocats i creen una societat per explotar la seva història

Els famosos miners de Xile que van ser rescatats al mes d'octubre després de passar 70 dies atrapats sota terra han decidit rendibilitzar la seva història. Per aconseguir-ho, els 33 miners han contractat el bufet d'advocats més gran del país i han creat una societat per protegir la seva imatge i vendre la seva història, que va ser seguida arreu del món.

Actualitzat
Treure el màxim rendiment d'una història que va aconseguir atreure l'interès de tothom. Aquest és l'objectiu que persegueixen els 33 miners que van quedar atrapats sota terra a Atacama durant més de dos mesos.

El passat 4 de desembre el grup de miners van arribar a un acord per protegir i explotar els seus drets intel·lectuals i de la imatge. A més a més, els miners seran accionistes d'una societat anònima que han creat i on aniran a parar el 80% dels ingressos que els miners guanyin a partir d'ara. De cara al proper mes de gener també preveuen fitxar una agència internacional que negociï la venda dels drets i d'aquesta manera "d'una organització legal i obtenir assessoria de primer nivell que ens ajudi a decidir millor sobre els possibles projectes de futur, com per exemple pel·lícules, llibres, etc".

Els assessors dels miners volen actuar abans que l'interès per la seva història vagi a la baixa i fins i tot han creat un correu on enviar qualsevol oferta sobre el tema: info@chileminers.cl.

Anar al contingut