Barça

El xilè Claudio Bravo firma per quatre temporades com a nou porter del Barça i portarà el dorsal 13

El porter xilè Claudio Bravo ha superat satisfactòriament la revisió mèdica i posteriorment ha firmat el contracte amb el Barcelona per a les quatre pròximes temporades. Bravo, de 31 anys, va arribar ahir a Barcelona i va posar al gran escut situat a les portes de les oficines de l'entitat. Aquest matí, a primera hora, el xilè s'ha sotmès a un reconeixement mèdic a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Bravo portarà el número 13 i l'1 queda per Ter Stegen.

Actualitzat

El porter xilè Claudio Bravo ha superat satisfactòriament la revisió mèdica i posteriorment ha firmat el contracte amb el Barcelona per a les quatre pròximes temporades. Bravo, de 31 anys, va arribar ahir a Barcelona i va posar al gran escut situat a les portes de les oficines de l'entitat. Aquest matí, a primera hora, el xilè s'ha sotmès a un reconeixement mèdic a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Posteriorment s'ha traslladat fins al Camp Nou, on ha firmat el contracte que l'uneix amb el Barcelona durant les pròximes quatre temporades.

Es tracta del tercer fitxatge de l'equip de Luis Enrique amb vista a la temporada que ve després de les incorporacions del porter alemany Marc André Ter Stegen i del migcampista croat Ivan Rakitic.

Bravo lluirà el dorsal número 13 en el Barça, mentre el número 1 quedarà per a l'alemany Marc-André ter Stegen. Una altre tema es quin serà el porter titular, decisió que correspondrà a Luis Enrique. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut