El Winterthur Barça suma la segona victòria a l'Eurolliga a la pista del Prokom

El Winterthur Barça ha sumat la segona victòria a l'Eurolliga. Un resultat que trenca les dues derrotes consecutives que havien encaixat els homes d'Ivanovic. Els blaugrana han guanyat a la complicada pista del Prokom (60-65) en un partit molt travat. El Barça ha tingut problemes per anotar des de l'exterior i quan semblava que tenia el partit controlat, el Prokom s'ha situat a només dos punts a dos minuts del final de l'enfrontament. Malgrat tot, els blaugrana han mantingut la calma i han acabat guanyant el partit per cinc punts de marge.

El Winterthur Barça ha començat el partit amb ganes de recuperar la bona línia de joc que va oferir en els primers partits de la temporada. Tres derrotes en els últims quatre partits són una mala estadística per a l'equip que entrena Dusko Ivanovic. I contra el Prokom era una bona ocasió de començar la remuntada i no complicar-se en excés la classificació per a la fase següent de l'Eurolliga. Els blaugrana, en aquesta competició, havien encaixat dues derrotes consecutives. Amb una forta defensa, els catalans han dominat el ritme de joc en els primers minuts a la pista polonesa. Malgrat tot, les pilotes perdudes en atac han impedit que el Barça obrís un forat al marcador. Williams, amb 6 punts en els deu primers minuts, ha estat el jugador més perillos. S'ha arribat al final del primer període amb 4 punts d'avantatge, 12-16. Al segon quart han començat els problemes per al Barça. Problemes per controlar el rebot defensiu i problemes en els llançaments exteriors, que han permès que el Prokom, amb un parcial de 16-1, capgirés el marcador i agafés 9 punts de marge, 28-19. La desconfiança en els tirs exteriors ha perjudicat el Barça, que ha necessitat l'agressivitat ofensiva de Williams per tornar a entrar en el partit. Navarro, amb una bomba, ha anotat l'última cistella abans del descans, al qual Barça ha arribat amb només un punt de desavantatge, 35-34. En el tercer període el Barça ha millorat, sobretot en el joc interior. Si en els dos primers quarts els jugadors d'Ivanovic no havien anotat cap triple, tres de consecutius en aquest tercer quart -de Grimau, Basile i Williams- han tornat a posar el Barça al davant, 39-40. Un avantatge que ja no deixarien escapar fins al final del partit. Roger Grimau ha estat important en la recuperació del Barça i ha estat molt actiu en defensa. El Prokom ha seguit fent pressió en defensa, però ha tingut moltes dificultats per anotar. Els polonesos s'han estat més de cinc minuts sense anotar, fet que ha facilitat les coses als catalans per sumar la segona victòria a l'Eurolliga. Malgrat tot, quan semblava que el Barça podria jugar a plaer els últims minuts, s'ha relaxat i l'equip local ho ha aprofitat per situar-se a només dos punts a dos minuts del final. Uns últims minuts molt intensos que el Barça ha sabut controlar, 60-65.