El Winterthur Barça perd contra el Reial Madrid (77-67) i deixa la Copa sense equips catalans

El Winterthur Barça ha perdut davant el Reial Madrid per 77-67 en els quarts de final i, d'aquesta forma, la Copa del Rei es queda sense representants catalans a les semifinals. Els blaugrana han dominat els tres primers quarts, però han vist com els blancs capgiraven el marcador en el tram final de partit amb un parcial increïble de 25-9 en l'últim període, quan els d'Ivanovic han perdut per complet els papers. Rakocevic, del Madrid, ha estat el màxim anotador amb 22 punts, pels 16 de Navarro, que ha estat el millor blaugrana.

Sobre el parquet madrileny s'ha vist un partit molt emocionant i amb moltíssima tensió, que no ha tingut un final feliç per als interessos blaugrana. Els d'Ivanovic s'han posat per davant ben aviat en el marcador en el primer quart i han dominat els tres primers períodes. El primer quart, el Barça l'ha tancat amb un avantatge de 15-23, on els blaugrana han mostrat un gran encert des del perímetre amb 4 triples de 4 intents. En el segon quart, ha arribat el màxim avantatge dels blaugrana, que ha estat d'11 punts (26-37). Els dos equips han marxat al descans amb un 33-41. Els protagonistes d'aquesta primera part han estat Navarro i Reyes, amb 13 punts cadascun. Ja en el tercer quart, el Reial Madrid ha donat un avís quan en el 52-51 s'ha situat per davant en el marcador. Però, seguidament, el Barça ha tornat a posar-se amb avantatge. Els de Maljkovic han desplegat el seu millor joc en la lluita pel rebot ofensiu i el contraatac ràpid i han aconseguit portar el partit cap al seu terreny. Després d'un parcial de 0-7, els blaugrana, però, han tornat a agafar avantatge fins a tancar el tercer període amb un 52-58. Però com ja ha demostrat el Reial Madrid a l'ACB, els blancs estan especialitzats a capgirar partits que ha dominat el rival. I així ho han fet en el darrer període. Els 32 rebots agafats pels de Maljkovic (12 en atac) quan faltaven cinc minuts per al final han estat clau per a la remuntada blanca. Mentrestant, el Barça només havia capturat 19 rebots. La defensa blaugrana ha començat a fer aigües i a partir del triple anotat per Sonko (63-62), els d'Ivanovic han perdut el partit. Ivanovic ha apostat per treure Williams i deixar l'equip sense base optant per la combinació entre Basile i Navarro, però tampoc ha funcionat, ja que l'equip ha perdut per complet els papers i s'ha quedat bloquejat davant la dinàmica positiva dels blancs. Quan el Barça ha volgut arreglar-ho ja no ha pogut i els blancs s'han aprofitat dels rebots per endur-se la victòria final. Bullock s'ha pogut posar finalment la samarreta blanca, tot i que era dubte per molèsties físiques, i el blaugrana Ed Cota ha debutat amb el seu nou equip i ha estat poc més de tres minuts sobre el parquet sense anotar cap punt.