El Winterthur Barça es desfà del Prokom i suma la tercera victòria consecutiva a l'Eurolliga

El Winterthur Barça ha fet un pas de gegant per classificar-se per la següent ronda de l'Eurolliga. L'equip blaugrana ha guanyat aquesta nit el Prokom polonès per 19 punts de diferència, 99-80, en un partit que els d'Ivanovic han dominat des de l'inici i en què Navarro, amb 26 punts, ha tornat a mostrar el seu millor bàsquet. Tercer triomf consecutiu de l'equip català en competició europea, que els deixa amb un balanç de sis victòries i cinc derrotes.

El Barça ha necessitat tres minuts per aïllar-se del fred al Palau i començar a imposar el ritme de joc. Joan Carles Navarro des de l'exterior i Marconato des de sota la cistella han estat els jugadors del Barça més destacats en el primer quart i han fet anar de bòlit la defensa del Prokom. L'escorta català ha trencat la defensa polonesa amb tres triples i el pivot italià ha carregat de faltes els homes grans del Prokom. Un primer quart rodó pel Barça que ha acabat guanyant de 7 punts, 23-16. En el segon quart el Barça ha seguit dominant el ritme de joc i, amb uns lluitadors Kakiouzis i Basile, l'equip blaugrana s'ha situat a 13 punts de marge, 39-26, que li han donat tranquil·litat. Williams ha sabut conduir l'equip, Navarro ha sabut ser una vegada més el líder ofensiu i Trias ha donat més rapidesa al joc. Una combinació que l'equip polonès no ha sabut aturar de cap manera i sense gaires esforços han anat als vestidors amb 16 punts d'avantatge, 51-35. A la represa, els blaugrana han seguit dominant el joc, però les rotacions han afavorit l'equip polonès, que ha pogut mantenir els 20 punts de desavantatge gràcies als llançaments exteriors. El Barça ha ofert una bona imatge i fins i tot amb jugades espectaculars. Els 19 punts d'avantatge al final del tercer quart (78-59) reflecteixen la diferència entre els dos equips. Ivanovic ha aprofitat la comoditat del partit per donar minuts de joc a jugadors que no en disposen habitualment, però el Barça ha seguit dominant el joc. Després de molts minuts a la banqueta Navarro ha tornat a la pista quan faltaven 3 minuts. Uns minuts finals sense transcendència que Ivanovic s'ha permès el luxe de seguir assegut a la banqueta (99-80). Tercera victòria consecutiva del Barça a l'Eurolliga, que l'acosta a la següent fase d'aquesta competició.