El Winterthur Barça encaixa la tercera derrota consecutiva a l'Eurolliga contra l'Olympiacos

Tercera derrota consecutiva del Winterthur Barça a l'Eurolliga. L'equip que entrena Dusko Ivanovic ha perdut a la pista de l'Olympiacos en el primer partit de la segona volta d'aquesta competició (80-68). Els blaugrana no travessen un bon moment de forma i estan fora dels cinc primers llocs del seu grup que classifiquen per a la ronda següent. El millor del partit és que el Barça ha salvat l'"average" amb l'equip grec. Williams, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador del Barça.

El Barça ha començat el primer partit de la segona volta de l'Eurolliga amb mal peu. Dues faltes de Marconato en el primer minut i mig de partit provocades per un exjugador de l'equip català, Zizic, que amb 12 punts ha estat el millor jugador del primer quart. Ivanovic ha hagut de demanar un temps mort amb sis punts de desavantatge per al seu equip, 10-4. Un marge que l'Olympiacos ha ampliat fins als 12 punts després d'un parcial de 10-0 (16-4). El Barça ha tingut problemes rebotejadors i un parcial nefast, zero de cinc, en els llançaments triples. Al final del primer quart el Barça perdia d'11 punts, 23-12. En el segon període, la rotació de la banqueta del Barça ha donat més intensitat en el seu joc. Rodrigo de la Fuente ha aportat set punts consecutius que han servit per reduir les diferències. Una reacció blaugrana que ha estat un vist i no vist perquè l'equip grec ha tornat a collar en defensa i ha arribat als descans amb un còmode avantatge de 13 punts, 44-31. A la represa l'Olympiacos ha seguit portant el ritme de partit i ha impedit que el Barça s'acostés de forma perillosa al marcador. Igual que havia passat en el segon quart, els blaugrana han rebaixat la barrera psicològica dels 10 punts, però un últim minut dolent de l'equip d'Ivanovic ha permès als grecs afrontar els deu últims minuts de partit amb tranquil·litat, 57-46. A l'últim quart el Barça ha lluitat per salvar el "basket average" amb l'equip grec, al qual va superar de 16 punts al Palau Blaugrana. Una fita que han aconseguit tot i la derrota final, 80-68. L'exjugador del Barça Zizic, amb 18 punts, ha estat el màxim anotador de l'enfrontament.