El Winterthur Barça derrota el Pamesa a domicili amb un final d'autèntic infart (72-75)

El Winterhur Barça ha derrotat el Pamesa València a domicili (72-75), en un partit que els blaugrana han dominat clarament en la primera part, en què han arribat als 12 punts d'avantatge. Tot i això, els d'Ivanovic s'han deixat remuntar en el tercer període i han acabat patint per endur-se la victòria en un final d'autèntic infart. L'escorta blaugrana Joan Carles Navarro ha estat el màxim anotador, amb 18 punts. El Barça continua colíder de l'ACB amb l'Unicaja de Màlaga, amb 19 victòries.

El Winterthur Barça ha fet un inici espectacular a la sempre complicada pista del Pamesa València. Després d'un igualat 11-12, els blaugrana han anotat un parcial de 0-12 en què destaquen els cinc triples de sis intents que han encistellat els d'Ivanovic: Basile i Navarro, amb dos triples cadascun, i Williams, amb un. Els barcelonins han tancat el primer quart amb avantatge ampli en el marcador (12-24). En el segon període, els locals han aconseguit reduir distàncies i han marxat al descans amb un 31-40. Basile i Navarro, que han tingut temps de fer un triple més cadascun, han estat els autèntics líders de l'equip, amb 11 i 9 punts cadascun. Si en la primera meitat, el Winterthur Barça s'havia passejat pel parquet valencià, les instruccions de Ricard Casas al vestidor han esperonat els locals. A més, els blaugrana han mostrat una vegada més incapacitat per aguantar un ampli avantatge. En el tercer quart, el Pamesa ha arribat a capgirar el marcador (49-48) i ha acabat el tercer quart també amb un punt d'avantatge (57-56). Rubén Garcés amb un total de 17 punts, ha estat un dels jugadors clau de la remuntada. Els darrers minuts de partit han estat d'autèntic infart, ja que el marcador ha estat contínuament igualat. Un triple de Williams a 40 segons del final (71-73) ha estat clau per a la victòria blaugrana. Amb un únic punt d'avantatge per al Barça, Williams ha recuperat una pilota en un atac del Barça que ha comportat una falta personal a Navarro, qui ha encertat i ha fet el definitiu 72-75. El Pamesa ha intentat un triple a la desesperada en l'últim segon que ha anat molt desviat. Així, victòria final per al Barça, que ha patit més del compte. Navarro, amb 18 punts, i Basile, amb 17, han estat els millors jugadors del Barça, mentre que del Pamesa han destacat Rubén Garcés i Timinskas, amb 17 punts cadascun.