Imatge promocional de 24symbols
24symbols es prepara per ampliar el catàleg i arribar als terminals mòbils.
Barcelona

El web 24symbols entra en fase beta i ofereix llibres a internet seguint el model de Spotify

Llegir el que vulguis, quan vulguis i on vulguis. Això és el que ofereix 24symbols, una plataforma digital de subscripció de llibres a través d'internet. El web va entrar a principis d'abril en fase beta (llançament en proves) i ja permet disposar d'un catàleg de llibres als usuaris registrats. Ara per ara s'hi poden trobar obres incloses en el Projecte Guttemberg i de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, però la idea és que el catàleg es vagi ampliant amb el temps. 24symbols està en plena expansió i es marca com a objectiu el mes de juny per arribar a diversos terminals d'Apple i Android.

Actualitzat
El model de Spotify -amb alternatives com Grooveshark- desembarca en el món dels llibres. El web 24symbols fa temps que prepara una plataforma de lectura sota demanda a internet. És a dir, vols llegir alguns cosa en concret, la busques i la llegeixes, sense necessitat de comprar el llibre ni portar-lo al damunt.

24symbols ha iniciat el seu camí en fase beta al mes d'abril i espera guanyar quota de mercat i ampliar el seu catàleg en els propers mesos. Ara per ara es pot provar en el format Freemium -amb publicitat no invasiva- i amb una invitació a través d'un compte de Facebook.

Fins ara 24symbols ha repartit unes quantes invitacions, però els que encara no en tinguin hauran d'esperar fins al 30 de juny. Aquesta data marca també el moment en què la plataforma ha d'arribar a iPhone, iPad i Android. De moment, no s'ha anunciat que es pugui consultar des d'un llibre digital.

La plataforma també inclou un apartat per a xarxes socials que permet compartir frases dels llibres o recomanar alguna lectura.

En un futur, hi haurà una opció Premium, com a Spotify, en què es podrà pagar per ten-ne algunes característiques avançades.
Anar al contingut