El Voltregà celebrant la victòria
Hoquei patins

El Voltregà i el Palau de Plegamans jugaran la final de la Copa d'Europa d'hoquei patins

La final es podrà veure aquest diumenge en directe per Esport3 (13h)

El Generali HC Palau Plegamans ha fet història i s'ha classificat per primera vegada per a la final de la Copa d'Europa d'hoquei patins. El Palau de Plegamans s'ha endut el partit davant del Manlleu a la tanda de penals, després d'acabar-lo amb un empat a 1 i d'acabar la pròrroga amb empat a 2. La tanda de penals ha acabat 1-2 a favor del Palau de Plegamans.

El Voltregà serà el rival del conjunt vallesà després d'imposar-se a l'Iserlohn alemany a la semifinal disputada a Manlleu. El partit ha estat una passejada per al Voltregà, que al descans ja guanyaven per zero a sis, la qual cosa els ha permés reservar forces per a la final de demà. Tot i això, han incrementat el marcador fins a l'1 a 9