Hoquei patins

El Voltregà derrota l'Arenys de Munt 4-3 i conquereix la seva quarta Copa de la Reina

El Voltregà s'ha confirmat com el millor equip de la Copa de la Reina en conquerir aquest diumenge el seu quart títol en només sis edicions disputades. Aquest cop, les osonenques han derrotat l'Arenys de Munt a la final per un ajustat 4-3 gràcies a un gol d'or de penal de Natasha Lee a la pròrroga. Gràcies a aquesta victòria, les de Sant Hipòlit recuperen la corona que ja van aixecar el 2006 -en la primera edició de la competició i precisament també davant les maresmenques-, el 2007 i el 2008.

El Voltregà, guanyador en les tres primeres edicions de la competició, ha recuperat la corona després de dos anys d'infortuni. I per fer-ho, les noies de David Bou han hagut d'esperar a la segona part de la pròrroga per poder guanyar la final i aixecar el títol.

Les osonenques s'han avançat amb un gol d'Anna Romero però les maresmenques han continuat esperant els errors del rival i ha estat així quan Leticia Corrales ha pogut igualar en aprofitar una errada en la circulació de les blanc-i-blaves. Quatre minuts més tard, Corrales de nou avançava les d'Arenys de Munt amb un xut llunyà.

Amb l'1-2 s'ha arribat al descans i la segona meitat ha començat amb el Voltregà pressionant a la recerca de l'empat. La insistència ha tingut premi i Anna Casarramona ha pogut signar el 2-2 en el minut 25. A partir d'aquest moment, la final ha entrat en una dinàmica esbojarrada, amb totes dues esquadres buscant la victòria sense complexos. Giudicci, en el 37, avançava el Voltregà en transformar una falta directa i semblava que el títol tornaria a viatjar cap a Sant Hipòlit però un error de Casarramona a un minut per a la fi ha permès a Corrales igualar el duel i forçar la pròrroga gràcies a una nova falta directa.

El temps extra ha estat emocionantíssim i no ha estat fins ben entrada la segona meitat de la pròrroga quan el Voltregà ha forçat un penal que Lee no ha desaprofitat. L'asturiana ha superat Rodríguez i ha posat punt final al partit amb aquest gol d'or.