Tarragona

El violador reincident de Tarragona l'han condemnat a 31 anys de presó

El violador reincident de Tarragona ha estat condemnat a 31 anys de presó. L'home va agredir sexualment una menor de 16 anys l'any passat a la platja de la Savinosa. El condemnat feia només un mes que estava en llibertat provisional, acusat d'una altra violació a la ciutat.

Actualitzat
La sala segona de l'Audiència de Tarragona ha condemnat a 31 anys per un delicte d'agressió sexual, també per haver actuat de cooperador necessari en una segona agressió sexual, per robatori i dues faltes de lesions. El judici es va celebrar el 30 de novembre passat i la fiscalia va demanar 43 anys de presó per al processat.

L'acusat, que ho va negar tot durant el judici, juntament amb un altre home que no ha estat identificat, va assaltar i robar una parella a la platja de la Savinosa de Tarragona. Després van violar la noia de 16 anys. Es dóna la circumstància que feia només un mes que l'home estava en llibertat provisional, acusat d'una altra violació a la ciutat, però la víctima d'aquest cas no es va presentar al judici.
Anar al contingut