Hoquei patins

El Vilanova vol fer història amb un triomf davant el Candelária en la final de la CERS

El Vilanova és a només unes hores d'aconseguir la fita més important de la seva història. El conjunt català jugarà aquesta tarda a casa el partit de tornada de la final de la Copa de la CERS contra el Candelária. La setmana passada, els vilanovins van empatar a un gol a la pista portuguesa i, ara, ho tenen tot de cara per assolir el seu primer trofeu europeu. L'any passat es van quedar amb la mel als llavis en perdre la final catalana contra el Barça. Enguany, el pavelló esportiu del Garraf s'omplirà per fer el Vilanova campió.

Actualitzat
El pavelló poliesportiu del Garraf, on el Vilanova jugarà aquesta tarda el partit de tornada de la final de la Copa de la CERS, viurà un ambient espectacular. La imatge de l’any passat es repetirà aquesta tarda, perquè ja no hi queda ni un seient lliure i a més es prepara un mosaic. I és que els aficionats volen superar la decepció de la final anterior, que es va endur el Barça, i celebrar el primer títol europeu en la història del club.

Si més no, i tot i la baixa de Roger Boira, els d'Alberto Mazón són favorits per tres motius. En primer lloc, per l'empat a un de l'anada, aconseguit gràcies a un gol de David Ros. I, a més a més, el Candelária no és el rival més fort que s'ha trobat el Vilanova a la CERS, després d'eliminar, entre altres, el Tenerife, de l'OK Lliga, i el Valdagno, del campionat italià. Per tot plegat, les celebracions ja estan a punt, i es faran al mateix pavelló poliesportiu del Garraf en cas que el Patí s'emporti la victòria.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut