El Vila-real empata a un contra el Benfica, però depèn si mateix per passar a la fase següent

El Vila-real només ha pogut sumar un punt en el partit que l'ha enfrontat contra el Benfica (1-1). L'equip de la Plana s'ha avançat amb un gol de Riquelme, però Fernandes ha empatat a la segona part. El Manchester, que ha empatat amb el Lilla, lidera el grup D amb 5 punts, seguit del Benfica, amb 4, i el Vila-real, amb 3. L'equip francès, amb dos punts, tanca el grup.

El Vila-real continua renyit amb la victòria. Tercer partit de lligueta, tercer empat. Com a mínim aquesta vegada no s'ha quedat sense marcar, encara que hagi estat només una sola vegada i només hagi significat un punt. Juan Román Riquelme s'ha convertit un cop més en l'home pel qual ha passat tot el joc ofensiu del "Submarí Groc". De Riquelme també ha nascut la jugada del penal. Nova assistència de Román, i Rocha fa caure Sorín. L'àrbitre li perdona la vermella directa. Riquelme enganya el porter portuguès. Minut 72, minut històric. Primer gol del Vila-real a la lligueta. Però, cinc minuts després, gerra d'aigua freda: Manuel Fernandes, l'última perla del planter del Benfica, es treu de la màniga un cacau impressionant. Alegria de Ronald Koeman per l'empat del seu equip, i decepció del Vila-real, que encara no sap què és guanyar en aquesta Champions. Malgrat tot, els de la Plana continuen depenent de si mateixos per passar a la fase següent.