Les tasques de rescat s'han estat seguint amb molta angoixa al Vietnam (EFE/EPA/Vietnam News Agency)

El Vietnam dona per mort el nen de 10 anys atrapat en un forat de 35 metres des de dissabte

Ly Hao Nam hi va caure per accident mentre estava buscant ferralla per la zona i, des de llavors, una gran operació de rescat intentava treure'l amb vida

Les autoritats del Vietnam han donat per mort el nen de 10 anys que des de dissabte passat estava atrapat en un forat de formigó de 35 metres de fondària i 25 centímetres de diàmetre per on va caure.

Centenars de bombers i policies han estat treballant contra rellotge durant tots aquests dies per mirar de salvar --sense èxit-- el nen. Ara, les feines de rescat continuen, ja que es centren a recuperar el cos per entregar-lo a la família, segons ha explicat el vicepresident de la província, Doan Tan Buu.

"Les autoritats han determinat que la víctima ha mort i estan intentant recuperar el seu cos per al funeral."

Un dels socorristes mobilitzats per les autoritats del Vietnam, i que continuen treballant a la zona (EFE/EPA/Vietnam News Agency)

Segons els primers indicis, Ly Hao Nam estava recollint ferralla, juntament amb tres nens més, en una obra d'un pont en construcció, a la província de Dong Thap, al sud del Vietnam. La hipòtesi amb què treballen les autoritats és que el menor va ensopegar, va caure i va quedar encallat al forat. 

Durant les primeres hores després de la caiguda pel forat de formigó, els equips de rescat van poder sentir els crits d'auxili del nen. Les autoritats, que des del principi ja van indicar que el pronòstic de supervivència del menor "era baix", pensen que finalment ha mort per les lesions que va patir en caure pel forat, així com per falta d'oxigen.

Els equips de rescat han estat prop de 100 hores intentant alliberar el nen (EFE/EPA/Vietnam News Agency)

El cas recorda el del petit Julen, de dos anys, que va caure en un pou a Màlaga el 2019 i va ser rescatat sense vida al cap de tretze dies.

 

ARXIVAT A:
Àsia
Anar al contingut