Un instant del videoclip de "Gangnam Style".
Un instant del videoclip de "Gangnam Style".

El videoclip de "Gangnam Style" supera el límit de visionats de YouTube

El videoclip de la cançó de PSY ha acumulat més de 2.147.483.657 visites, el límit que tenia fixat la plataforma de vídeos

RedaccióActualitzat

El vídeoclip de la cançó "Gangnam Style", del raper coreà PSY, ha superat els 2.000 milions de visionats al portal YouTube i ha "trencat" el comptador de la web. A la seva pàgina de Google+, YouTube ha explicat que la plataforma s'haurà "d'actualitzar" perquè la gent pugui continuar veient el videoclip i es comptabilitzin les visites.

YouTube ha comentat que mai havia pensat que pogués succeir una cosa així "fins que ens vam trobar amb PSY". El fenomen de masses de Corea del Sud ha acumulat més de 2.147.483.657 visites al seu vídeo musical originial, el límit que tenia fixat la popular plataforma de vídeos. A més, suma prop de nou milions de "m'agrada" i poc més d'un milió de "no m'agrada".

El videoclip de "Gangnam Style" es va llançar el 2012 i immediatament es va convertir en un èxit: a finals d'aquell any va esdevenir el primer vídeo que superava els mil milions de visites a YouTube.

 

 

Anar al contingut