Kate, la coala rescatada dels boscos incendiats d'Austràlia
Kate, la voala rescatada dels boscos incendiats d'Austràlia
Port Macquarie

El vídeo d'un coala bevent després dels devastadors incendis d'Austràlia es fa viral

Es calcula que 350 dels prop de 600 coales que vivien a la Reserva Natural del Llac Innes, prop de Port Macquarie, han mort aquest cap de setmana quan intentaven fugir dels focs

RedaccióActualitzat

La Kate és una de les poques coales que ha estat rescatada després dels incendis que han assolat aquesta setmana Austràlia. El seu salvador, el Darrel, la va trobar asseguda en un bosc totalment calcinat a l'estat de Bellangry.

En un vídeo, que s'ha fet viral, es veu la Kate com beu aigua d'un got que li ofereix el Darrel. La coala està clarament esgotada i presenta símptomes de deshidratació.

 

 

Els últims incendis han devastat 2.600 hectàrees de Nova Gal·les del Sud i Queensland, cosa que ha suposat la mort de quatre persones i la destrucció de centenars de cases.

Moltes persones han estat obligades a fugir a causa de les ordres d'evacuació, però la vida salvatge no ha tingut tanta sort i ara en serà molt difícil la recuperació.

Centenars de coales han mort i alguns, com la Kate, s'han pogut salvar gràcies a l'ajuda dels voluntaris. Actualment, la Kate es troba a l'hospital d'animals de Port Macquarie i li estan tractant les cremades que té al cos, sobretot a les mans, a la cara i als peus.

Es calcula que 350 dels prop de 600 coales que vivien a la Reserva Natural del Llac Innes, prop de Port Macquarie, han mort aquest cap de setmana quan intentaven fugir dels focs.

ARXIVAT A:
Viral
Anar al contingut