Primera Divisió

El València se situa líder de la Lliga empatat a 10 punts amb Celta i Reial Societat

València, Celta i Reial Societat encapçalen la classificació de Primera Divisió amb 10 punts després de quatre jornades de lliga. Els "txes" ocupen el liderat per tenir millor "goal average" que els seus dos rivals. L'equip de Rafa Benítez ha golejat el Rayo per 3-0, el Celta ha empatat a dos contra el Màlaga i la Reial Societat s'ha imposat a Osasuna per 2-3. En la part baixa, tanquen la classificació el Recreativo de Huelva, l'Espanyol i l'Athletic de Bilbao amb només un punt en quatre partits.

Valladolid, 1 - R. Madrid, 1 (F) Els blancs no han pogut passar de l'empat a un en la seva visita al Nuevo Zorrilla en un partit marcat per la polèmica actuació arbitral. Raúl ha avançat el Madrid en l'últim minut de la primera part i Olivera, de penal inexistent, ha establert l'empat definitiu en el marcador. Alabès, 1 - Deportivo, 2 (F) L'equip de Jabo Irureta s'ha refet de la golejada contra el Milan amb una victòria agònica a Mendizorroza. L'Alabès s'ha avançat amb un gol d'Iván Alonso, però els gallecs han remuntat en els últims minuts de partit. Primer Diego Tristán i després Capdevila han donat un immerescut triomf als gallecs. Celta, 2 - Màlaga, 2 (F) Dos dels equips més en forma en aquest inici de temporada han ofert un bon espectacle a l'estadi de Balaídos. Musampa ha avançat els visitants i Catanha, de penal, ha establert l'empat a 1. Berizzo, a la sortida d'un córner, ha marcat el segon per als gallecs, però Cáceres, en una jugada de mala fortuna, ha introduït la pilota a la seva pròpia porteria. El Celta ha tingut la victòria en un segon penal, però en aquesta ocasió Contreras, l'heroi del Màlaga, ha aturat el llençament de Mostovoi. At. Madrid, 1 - Recreativo, 1 (F) L'equip de Luis Aragonés continua sense conèixer la victòria al Calderón contra un Recre que ha sumat el seu primer punt de la temporada. Raúl Molina ha posat la sorpresa en el marcador i Luis García, abans del descans, ha fet l'empat en un gol molt protestat pels andalusos. En la segona part, Fernando Torres ha pogut deixar els tres punts a casa, però ha fallat un penal. Racing, 1 - Vila-real, 1 (F) Repartiment de punts entre dos equips que necessiten sumar per sortir de la part baixa de la classificació. El Vila-real ha fet el primer gol del partit en una afortunada jugada i Mora, ben entrada la segona meitat, ha marcat el definitiu empat a un en un partit molt avorrit. Ath. Bilbao, 0 - Mallorca, 2 (F) El Mallorca ha aconseguit una importantíssima victòria en la seva visita a San Mamés amb gols de Robles i Larrainzar en pròpia porteria. L'Athletic ha donat una imatge molt pobra i el públic local ha acomiadat el seu equip amb xiulets. Amb aquest resultat, Gregorio Manzano salva el cap com a tècnic del conjunt balear. Osasuna, 2 - R. Societat, 3 (F) Els donostiarres continuen imparables i han aconseguit una nova victòria que els col·loca amb 10 punts a la classificació, juntament amb el Celta i el València. L'Osasuna ha plantat cara durant tot el partit, però la Reial Societat ha tornat a demostrar per què és l'equip més golejador de la Primera Divisió després de quatre jornades. València, 3 - Rayo, 0 (F) L'equip "txe" ha estat molt superior i ha sumat una clara victòria amb gols de Mista, Baraja de penal i Angulo. El València continua imbatut i ja és el líder, amb 10 punts. Els homes de Rafa Benítez han deixat clar que són els actuals campions de Lliga i que aspiren a revalidar el títol aconseguit la passada temporada.