Mathieu, de moment, no es mou de València (Foto: Reuters)
Mathieu, de moment, no es mou de València (Foto: Reuters)
Barça

El València rebutja la petició de Mathieu i insisteix a demanar els 20 milions de la clàusula de rescissió

El València ha rebutjat la petició de Jérémy Mathieu de negociar el seu traspàs al Barça i manté que si el club blaugrana el vol haurà de pagar els 20 milions d'euros de la seva clàusula de rescissió.

Actualitzat

El València ha rebutjat la petició de Jérémy Mathieu de negociar el seu traspàs al Barça i manté que si el club blaugrana el vol haurà de pagar els 20 milions d'euros de la seva clàusula de rescissió. El defensa francès, que farà 31 anys a l'octubre, va fer aquest dijous un comunicat demanant al club que negociï la seva sortida. Segons explica en el comunicat, per a ell és una "oportunitat única que a qualsevol futbolista li agradaria aprofitar".

Tot i la petició formal de Mathieu, des del club valencianista no es vol entrar en una espiral de declaracions públiques i no està previst que hi hagi cap compareixença oficial. Es remeten a la clàusula de rescissió i l'única facilitat que ofereix el València al Barça és que no hagi de dipositar els diners de la clàusula a la Lliga de Futbol Professional i pactar un traspàs per una xifra similar entre els dos clubs. Això suposaria un estalvi d'impostos per al club blaugrana de poc més de 4 milions d'euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut