El València goleja el Basilea per 6-2 en un partit amb el futbol ofensiu d'altres èpoques

El València ha fet callar tots els que critiquen la seva falta de gol amb una borratxera de futbol ofensiu. El noruec John Carew va marcar els dos primers gols del partit, en els minuts 10 i 13. El brasiler Fábio Aurélio va fer el tercer cinc minuts després, i, abans de la mitja hora, Baraja va marcar el quart. L'argentí Hernan Rossi va fer el gol de l'honor del Basilea, en el minut 46. Aimar va fer el cinquè i Mista, el sisè, per deixar clara la superioritat del València. Yatin, de gran vaselina, va fer el segon gol suís.

El Basilea va veure, només començar el partit, que l'equip valencianista és a anys llum en qualitat futbolística. L'únic davanter nat del València, el noruec John Carew, es va reivindicar i va fer dos gols en deu minuts. El primer va arribar després d'una bona passada a l'espai d'Aimar. En el segon, el gegant noruec va donar continuïtat a una bona passada de Vicente i va imposar la seva imponent alçada per enviar de cap la pilota a la xarxa. El tercer el va marcar el lateral brasiler Fábio Aurélio abans d'arribar al minut 20 de joc, materialitzant una bona passada de Carew. Els aficionats valencianistes que van anar a Mestalla van assistir a un autèntic bany de joc dels homes de Rafa Benítez. Rubén Baraja va marcar el quart empalmant una altra pilota servida per Vicente, aquesta vegada des d'un córner. L'entrenador del Basilea va escridassar els seus jugadors al vestidor i van sortir amb una altra mentalitat. Un dels seus dos davanters argentins, Julio Hernán Rossi, va fer el gol de l'honor en el primer minut de la represa. La reacció del València va ser immediata i Aimar, aprofitant un rebuig del porter suís a xut de Carew, i Mista, després d'una passada definitiva del noruec, van deixar el resultat en clau de tenis. El Basilea va voler participar en l'espectacle i va marcar un gol magnífic veient avançat Cañizares.