El turisme es recupera, tant a les grans ciutats com a destinacions de platja i muntanya
El turisme es recupera, tant a les grans ciutats com a destinacions de platja i muntanya

El turisme es recupera per Setmana Santa després de l'impacte de la pandèmia

Les destinacions turístiques, tant de platja com de muntanya, han penjat el cartell de complet

Actualitzat

Fort impuls del turisme en l'inici d'aquestes vacances de Setmana Santa. Ho diuen les imatges dels carrers de ciutats i pobles de muntanya i de costa plens de visitants, però també les xifres.

El turisme es recupera aquesta Setmana Santa, després del fort impacte dels pitjors moments de la pandèmia. El 2020 i el 2021, Catalunya ha perdut més de 29 milions de visitants estrangers. Ara aquests turistes tornen a venir.

Els agents del sector diuen que caldrà esperar encara uns anys fins que s'arribi a la recuperació total. Però el turisme ha començat a activar-se amb força, tant el d'aquí com el que ve de fora.

Les destinacions, tant de platja com de muntanya, han penjat el cartell de complet. I a les grans ciutats, com Barcelona, es tornen a veure molts turistes estrangers.


Aquests dies, moltes destinacions tant de platja com de muntanya s'acosten al ple total. Entre les propostes per als turistes, un passeig en tren de vapor a Móra la Nova o fer ràfting al Pallars Sobirà.

El Museu del Ferrocarril de Móra la Nova preveu rebre entre 500 i 1.000 visitants cada dia del pont per veure trens com el Cuco, la locomotora de vapor en funcionament més antiga de Catalunya:

Aquesta previsió d'alta afluència de visitants ha portat els agents rurals a posar en marxa un operatiu especial de vigilància en una cinquantena d'espais. Són dos centenars d'agents desplegats en zones d'alt interès, com aquest l'espai natural protegit de Castell-Cap Roig, a la Costa Brava. Controlen que es compleixi la normativa de protecció del medi natural. I demanen que es gaudeixi dels espais de forma responsable.

 

ARXIVAT A:
Turisme
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut