L'empresa ofereix des de vols de dos minuts fins a formacions per a instructors (ACN)

El túnel del vent d'Empuriabrava tancarà temporalment per l'elevat preu de la llum

La decisió no afectaria el centre que l'empresa va obrir el 2017 a Cornellà de Llobregat

Redacció / ACNActualitzat

El túnel del vent d'Empuriabrava, a l'Alt Empordà, tancarà temporalment a partir del 24 de desembre pels elevats preus de l'electricitat.

En un breu comunicat a la seva web, l'empresa diu que en el marc de la crisi energètica mundial s'han vist obligats a prendre aquesta "dura decisió".

El tancament es mantindrà, almenys, fins que els costos tornin a ser "factibles". El dissabte 24 serà el darrer dia d'obertura i, a partir d'aleshores, estarà tancat fins a nou avís.

La mesura, d'entrada, només afectaria les instal·lacions empordaneses i no el centre que tenen a Cornellà de Llobregat.


10 anys en marxa

La instal·lació va obrir les portes el novembre de l'any 2012 amb l'objectiu d'oferir una experiència "única" als seus clients recreant la sensació que tenen els paracaigudistes que planegen a 4.000 metres d'altitud.

Per les seves instal·lacions, al llarg d'aquests deu anys, hi han passat milers d'usuaris, voladors novells i professionals del sector.

I és que una de les particularitats del túnel del vent d'Empuriabrava és que està habilitat per a la formació d'instructors: al centre alt-empordanès s'aconsegueix una titulació que és vàlida per a tot el món.

De fet, l'èxit de l'equipament va propiciar que l'any 2017 els mateixos promotors obrissin un nou centre a Cornellà de Llobregat.

 

ARXIVAT A:
EsportsEnergia
Anar al contingut