El tuit de Girauta que titlla el PSC de "llepaculs, traïdors, immorals" encén la xarxa
Retrets al diputat de Cs pel to en el missatge de Twitter en què retreu als socialistes catalans l'abstenció al Parlament
El tuit de Girauta que titlla el PSC de "llepaculs, traïdors, immorals" encén la xarxa

El tuit de Girauta que titlla el PSC de "llepaculs, traïdors, immorals" encén la xarxa

Retrets al diputat de Cs pel to en el missatge de Twitter en què retreu als socialistes catalans l'abstenció al Parlament

Redacció Actualitzat
TEMA:
Cs
Girauta i Mejías deixen Ciutadans per l'acord Arrimadas-Sánchez sobre l'estat d'alarma
Juan Carlos Girauta en una imatge d'arxiu (ACN/Begoña Fuentes)

Juan Carlos Girauta, diputat de Ciutadans al Congrés, és "trending topic" a Espanya aquest dimarts. El motiu? Un missatge a Twitter reaccionant a l'abstenció del PSC en la moció de censura a Quim Torra presentada pel partit taronja.

Girauta no es limita a retreure al PSC la seva actitud, sinó que opta per deixar anar un reguitzell d'insults contra els integrants de la formació política que ell mateix explica que va abandonar fa tres dècades.

Entre els qualificatius que Girauta adreça a Miquel Iceta i la resta de responsables del Partit dels Socialistes de Catalunya hi ha "llepaculs", "lladres", "traidors" i "immorals". Els acusa, a més, d'haver entregat l'àrea metropolitana de Barcelona a Jordi Pujol quan era president de la Generalitat.

 

 

El president de Cs, Albert Rivera, no ha respost al missatge de Girauta i en una entrevista a Onda Cero s'ha limitat a dir que no comparteix els insults del diputat del seu partit per Toledo. Rivera, però, ha dedicat menys temps a Girauta que a fer retrets als socialistes catalans i al PSOE.

Del partit liderat per Iceta ha dit que "sempre s'equivoca quan arriben els grans moments i no està al costat dels constitucionalistes quan s'hi ha d'estar". I al PSOE l'ha acusat d'haver-se "esborrat del constitucionalisme".

La primera resposta al missatge de Girauta l'ha fet una diputada del PSOE per la ciutat castellanolleonesa de Palència, María Luz Martínez Seijo, que l'acusa de no tenir arguments i de fer política des de l'insult i la desqualificació per incentivar l'odi.

 

 

També des del PSOE, tampoc no han trigat a respodre a Girauta la vicesecretària general, Adriana Lastra, i Lídia Guinart, dipudada catalana al Congrés. Totes dues coincideixen a referir-se al "gir al centre" que suposadament hauria fet Ciutadans.

 

 

 

Les diputades al Congrés Elvira Ramón i Mercè Perea també han retret a Girauta el to del missatge, que consideren que el desqualifica per estar en política.

Des d'un altre partit, Carlos Sánchez Mato, responsable de polítiques econòmiques d'Esquerra Unida, ironitza amb Girauta i li pregunta per què se'n va anar del PSC.

 

 

El periodista Juan Cruz ha reaccionat al missatge de Girauta expressant la seva sorpresa i dubtant que en sigui l'autor.

 

 

Més endavant, Cruz respon a un internauta afirmant que està segur que Girauta rectificarà.

ARXIVAT A:
Cs
Anar al contingut