Ferran Falcó, diputat de CiU. (Foto: ACN)
Ferran Falcó, diputat de CiU. (Foto: ACN)
Barcelona

El TSJC arxiva la causa contra el diputat de CiU Ferran Falcó en relació amb el "cas Adigsa"

La justícia arxiva la causa contra el diputat de Convergència i Unió Ferran Falcó. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya considera que no hi ha indicis que Falcó intervingués ni tingués coneixement de les irregularitats en les contractacions de l'empresa pública Adigsa.

RedaccióActualitzat
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha arxivat la causa contra el diputat de Convergència i Unió Ferran Falcó per malversació de diners públics i prevaricació, en relació amb les suposades irregularitats de l'empresa pública Adigsa. Segons la interlocutòria d'arxiu, no hi ha cap indici que demostri que el diputat convergent Ferran Falcó estava al cas de les suposades irregularitats en algunes contractacions d'aquesta empresa, mentre en va ser president l'any 2005.

El sumari d'Adigsa forma part de la querella presentada per la fiscalia el desembre del 2005 després que el llavors president de la Generalitat, Pasqual Maragall, acusés l'anterior govern convergent de cobrar un 3% de comissió de les constructores.

Ara, la causa tornarà al jutjat d'instrucció de Barcelona per continuar la investigació contra la resta de persones imputades que no són aforades.
Anar al contingut