El president de Múrcia, Pedro Antonio Sánchez
El president de Múrcia, Pedro Antonio Sánchez (EFE)
Múrcia

El TSJ de Múrcia investigarà el president regional per suposat frau, prevaricació, falsedat i malversació

El jutge d'instrucció de Llorca li ha demanat per què considera que l'actual president murcià va cometre diverses irregularitats en la construcció del port de Lumbreras, d'on era alcalde

RedaccióActualitzat

El Tribunal Superior de Justícia de Múrcia investigarà el president regional Pedro Antonio Sánchez per uns suposats delictes de frau contra l'administració, prevaricació, falsedat i malversació de diners públics. Així li ha demanat el jutge d'instrucció de Llorca, que, després d'investigar-lo, considera que l'actual president murcià, del PP, va cometre diverses irregularitats en la construcció del port de Lumbreras quan era llavors alcalde d'aquest municipi.

Com que el president de Múrcia és aforat, el jutge ha demanat al Tribunal Superior de Justícia de la comunitat que es faci càrrec del cas i l'investigui.

Des del PP, el portaveu al Congrés, Rafael Hernando, ha assegurat que compliran amb el pacte anticorrupció que van signar amb Ciutadans, però que fins que el president de Múrcia no declari davant del jutge no decidiran si l'aparten del càrrec.

Anar al contingut