Els nou dirigents independentistes que estan en presó preventiva
Els nou dirigents independentistes que estan en presó preventiva

El trasllat dels presos independentistes a Madrid, planificat per al 29 de gener

Actualitzat

Ja hi ha data per al trasllat dels dirigents independentistes empresonats cap a Madrid, de cara al judici del procés. S'ha planificat per dimarts de la setmana que ve, 29 de gener.

Un cop a Madrid, Dolors Bassa i Carme Forcadell ingressaran a la presó d'Alcalá-Meco. Per la seva banda, els homes aniran a Soto del Real.

El judici podria començar el 5 o 6 de febrer, tal com va comunicar el president de tribunal, Manuel Marchena, al ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska.

D'altra banda, el Suprem està a punt de tancar la llista de testimonis per al judici del procés. El tribunal està obert a citar l'expresident del govern espanyol Mariano Rajoy, però es preveu que rebutgi els testimonis de Carles Puigdemont i Marta Rovira perquè es consideren fugits de la justícia. La presència del rei -no està obligat a declarar- tampoc s'admetria.

 

Interactiu relacionat: Les claus del judici del procés

 

 

ARXIVAT A:
Judici procésGovern empresonatProcés catalàCarme ForcadellDolors BassaJordi CuixartJordi SànchezSant Jordi Oriol JunquerasJoaquim FornRaül RomevaJosep Rull
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut