Tornen a gravar escenes de James Bond perquè els "gadgets" han quedat "caducats"
Daniel Craig com a James Bond al seu últim film

El tràiler de l'última pel·lícula de Daniel Craig com a Bond, James Bond

"Sense temps per morir"" és el film número 25 de la saga i s'estrenarà a l'abril

Actualitzat

Serà l'última vegada de Daniel Craig com a Bond, James Bond: l'abril del 2020 arribarà als cinemes "Sense temps per morir", la nova aventura de l'agent amb llicència per matar i l'última vegada que l'actor britànic es posa a la pell de 007.

En els dos minuts i mig que dura el tràiler es poden veure algunes de les persecucions que inclou el film, com ja és habitual en les pel·lícules de 007.

 

L'estrena de la 25a pel·lícula de la saga arriba després de molts problemes i retards. Estava prevista a finals del 2019, però l'abandó del director va alterar els plans de la productora, que va retardar tot el projecte uns mesos més.


El retorn a l'espionatge de Bond

Segons la sinopsi oficial de "Sense temps per morir", Bond ha deixat el servei secret i té una vida tranquil·la a Jamaica. Però la seva calma no durarà gaire temps.

El seu amic de la CIA Felix Leiter (Jeffrey Wright) apareix per demanar-li ajuda. La missió de rescatar un científic segrestat resulta ser molt més arriscada del que s'esperava i porta Bond  a seguir el rastre d'un misteriós malvat armat amb una nova tecnologia molt perillosa.

 

L'actriu espanyola Ana de Armas en una escena de la pel·lícula

 

El film, dirigit per Cary Joji Fukunaga (responsable de "Jane Eyre" i de la primera temporada de la sèrie "True detective"), compta amb un repartiment en què destaquen novetats com Rami Malek ("Mr Robot" o "Bohemian Rhapsody") en la pell del nou malvat, Ana de Armas i Lashana Lynch (com la primera agent 00 femenina). Repeteixen paper Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Rory Kinnear, David Denick, Ralph Fiennes i Christoph Waltz.

 

L'actor Christoph Waltz en una escena de la pel·lícula

 

A les pel·lícules de James Bond, els cotxes són molt importants i en aquest cas el cotxe oficial, com no podia ser d'una altra manera, serà un Aston Martin. En aquest cas, un DB5.

 

El cotxe oficial de la pel·lícula, un Aston Martin, en la presentació del film a Nova York (Reuters)

 

El rodatge no s'ha fet només a Jamaica, sinó que també s'ha rodat a Noruega, a Londres i en un petit poble britànic. L'última localització ha estat Itàlia.

 

Una de les escenes de "Sense temps per morir"


Comiat de Daniel Craig

Daniel Craig, que ja havia dit que no volia interpretar el famós agent una altra vegada, ha estat l'espia britànic en quatre lliuraments més de la sèrie: "Casino Royale" (2006), "Quantum of Solace" (2008), "Skyfall" (2012) i "Spectre" (2015). Als seus 51 anys, ara se n'acomiada definitivament.

Daniel Craig va prendre el relleu a Pierce Brosnan en el paper de Bond, un personatge que sempre ha estat interpretat per actors britànics: Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore i Timothy Dalton.

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut