Laura Rosel, presentadora del "FAQS".
Laura Rosel, presentadora del "FAQS".
Dissabte, a partir de les 21.55.

El tracte que reben les víctimes del terrorisme, a "Preguntes freqüents"

Demà, a partir de les 21.55, "Preguntes freqüents", presentat per Laura Rosel, mirarà de trobar respostes als interrogants de l'actualitat de la setmana: les finances de la casa reial, el tracte que reben les víctimes del terrorisme i la possible xiulada a la final de la Copa del Rei, entre altres temes.

Actualitzat

El programa començarà amb el debat sobre les finances de la casa reial. Ho farà, entre d'altres, amb Enrique Bayo, periodista d'investigació de "Público". A la conversa, que derivarà cap a la indústria de la defensa i les connexions amb la monarquia, s'afegiran l'analista militar Yago Rodríguez i l'extinent de l'exèrcit de terra Luis Gonzalo Segura.

Laura Rosel entrevistarà en exclusiva Javier Martínez, pare de Xavi Martínez, el nen de Rubí assassinat en els atemptats del 17A. És la primera vegada que Javier Martínez compareix als mitjans per compartir la seva experiència. S'unirà a la conversa el mosso d'esquadra en excedència David Torrents, que va participar en l'operatiu d'emergència del 17A. Amb ells, el programa analitzarà el tracte que reben les víctimes del terrorisme. També s'hi afegirà Robert Manrique, víctima d'Hipercor i expresident de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes, i Pilar Manjón, expresidenta de l'Associació 11M Afectats del Terrorisme.

Després es debatrà sobre la possible xiulada a la final de la Copa del Rei i sobre la politització de l'esport en general. Per fer-ho, s'ha convidat els periodistes Jordi Costa i Joaquín Luna; el vicepresident de Pro Seleccions Esportives Catalanes, Sergi Blázquez, i Sixto Cadenas, membre de la plataforma Blaugrana al Vent i dirigent de Societat Civil Catalana.

El programa també comptarà amb l'aparició del mag Fèlix, que aventurarà futuribles de la política catalana; entrevistarà l'humorista Manu Sánchez, i descobrirà com s'ha fet el mural de Pep Guardiola i Jose Mourinho fent-se un petó que ha aparegut al passeig de Gràcia.

Tancarà el programa de dissabte l'actuació i conversa amb Gerard Aledo, cantant d'Animal.

A les cadires, hi haurà els periodistes Jordi Barbeta, Israel García-Juez i Sara Gonzàlez, que participaran en el debat i faran preguntes als convidats. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQS de Quico Sallés" i "L'accent diacrític de Maiol Roger".

tv3.cat/preguntesfrequents
facebook.com/FAQSTV3
twitter.com/FAQSTV3
instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut