Ciclisme

El Tour manté la prohibició a l'equip de Contador de participar en la pròxima edició

El director del Tour, Christian Prudhomme, ha confirmat aquest matí que es manté la prohibició a l'equip Astana de participar en la pròxima edició de la ronda francesa. Això vol dir que Alberto Contador, que diumenge es coronava guanyador del Giro, no podrà optar a revalidar el Tour que va guanyar l'estiu passat. Tot i que els implicats en casos de dopatge de fa un any ja són fora de l'equip, la direcció de la prova francesa no s'ha fet enrere. Contador, doncs, mantindrà la seva planificació i participarà en el Jocs Olímpics i en la Vuelta.

Actualitzat

Contador ja s'ho imaginava

El recent campió del Giro d'Itàlia ha declarat a l'Ajuntament de la seva ciutat natal, Pinto, que "no esperava que el Tour canviés d'opinió", respecte a la participació del seu equip en la ronda francesa. "No esperava que el Tour canviés de decisió. Segueixo pensant que es tracta d'una decisió desafortunada, sense fonament i que per descomptat no m'agrada", ha dit Contador.

"Si la decisió hagués estat al contrari, m'hauria plantejat anar-hi, tot i que la recuperació del Giro és bastant complicada perquè tot just hi ha un mes entre ambdues carreres", ha afegit el ciclista espanyol, que ha reconegut que "malgrat tot, el Tour és la carrera més gran" i que seguirà sent el seu principal objectiu "cada any".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut