Toni Gerona
Toni Gerona canvia França per Sèrbia
HANDBOL

El tortosí Toni Gerona, nou entrenador de la selecció sèrbia d'handbol

L'oferta li va arribar fa pocs dies i ha firmat el contracte telemàticament perquè està confinat a França, on dirigeix l'equip del Chartres

Redacció Esport3Actualitzat

El tortosí Toni Gerona és l'escollit per fer-se càrrec de la selecció sèrbia d'handbol. El combinat és un referent històric en el món de l'esport, però fa anys que no lluita per títols. Per això ha decidit posar l'equip nacional en mans d'un seleccionador que per primera vegada no serà serbi.

Gerona va estar 16 anys al Barça. Com a segon d'Espar va guanyar una Champions, una Lliga i una Copa. El 2015 va anar a Qatar, on va fer història amb l'El-Jaish en guanyar totes les competicions possibles. I després amb la selecció de Tunísia, un campionat de l'Àfrica i un subcampionat. Aquesta temporada ha tornat a Europa. Dirigeix el Chartres, a la potent lliga francesa, i pensa seguir-ho fent. De vegades ha sonat com un possible substitut de Pasqui a la banqueta.

L'oferta li va arribar fa pocs dies i ha firmat el contracte telemàticament perquè està confinat a França, on dirigeix l'equip del Chartres.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut