El torn de les defenses de Cuixart, Forcadell, Bassa, Borràs i Vila, al judici

Les defenses dels acusats continuen presentant els seus al·legats davant la sala segona del Suprem

Actualitzat

Segon i últim dia en què les defenses presenten els seus informes finals en el judici del procés. Aquest dimecres és el torn Marina Roig, en defensa de Jordi Cuixart, que compareix després que aquest dimarts va demanar ajornar-ho per una indisposició.

També s'exposaran els informes relatius a Dolors Bassa i a Carme Forcadell, que exposarà la lletrada Olga Arderiu. Mentre les defenses de Cuixart i Sànchez se centren en els drets civils, la de Forcadell ho farà en la naturalesa parlamentària dels fets que s'imputen:

 

 

A més, declararan els advocats defensors de Meritxell Borràs i Santi Vila. Tots ells tenen una hora per exposar els seus al·legats, excepte la defensa de Borràs, ja que ha donat 15 minuts a Xavier Melero, defensa de Forn, i la de Vila, que n'hi ha donat 10 minuts.
 

Després, els dotze processats tindran dret a un torn d'última paraula, al voltant d'uns quinze minuts cadascun. No sé sap, però, si serà aquest dimecres o ja dijous al matí.

Finalment, el president del tribunal de la sala segona del Suprem, Manuel Marchena, pronunciarà el "vist per a sentència", que posarà fi a un total de 52 sessions de judici.

ARXIVAT A:
Judici procés
Anar al contingut