D'esquerra a dreta: Rosa Renom, Emma Vilarasau, Anna Lizaran i Montse German (Foto: TNC)
D'esquerra a dreta: Rosa Renom, Emma Vilarasau, Anna Lizaran i Montse German (Foto: TNC)
Barcelona

El TNC reposarà "Agost" la temporada que ve pel seu gran èxit de públic

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) reposarà la temporada que ve l'obra "Agost", a causa del gran èxit de públic i crítica que ha aconseguit, segons ha confirmat el seu director, i responsable del TNC, Sergi Belbel. La direcció del TNC està "negociant" noves dates per a la temporada que ve, així com la participació dels actuals protagonistes, Anna Lizaran, Emma Vilarasau i Jordi Banacholocha, entre d'altres, en la reposició.

Actualitzat
El teatre ja va ampliar el calendari d'"Agost" amb set noves funcions programades entre el 26 i el 30 de gener, però les noves entrades, posades a la venda per internet, es van esgotar en menys de quatre hores, segons ha explicat Belbel.

A més, al fil de l'aparició en la revenda d'algunes localitats de l'espectacle, el director ha explicat que fins i tot va veure un anunci a internet on algú buscava entrades per a "Agost" al "preu que fos", fenomen molt poc habitual al teatre espanyol.

Des del passat 25 de novembre, quan es va estrenar, fins al final de l'obra, passaran per la Sala Gran uns 40.000 espectadors repartits en 50 sessions, xifra que el converteix en un dels espectacles amb més afluència de públic de la història del TNC.

L'obra, que dura més de quatre hores, ha entusiasmat el públic tant pel text com per l'espectacular escenografia i el gran atractiu del seu repartiment, que té grans noms de les arts escèniques catalanes.

El guió, escrit pel dramaturg Tracy Letts, ha recollit nombrosos premis i utilitza la història d'una família nord-americana com a metàfora per retratar la desintegració del segle XXI i la crisi de valors de la societat intel·lectual.

Anar al contingut