El parc d'atraccions de Barcelona ha estat 112 dies tancat (Pixabay)

El Tibidabo torna a obrir amb totes les atraccions a l'aire lliure

Es redueix l'aforament i l'horari del parc d'atraccions de Barcelona, que torna a funcionar des d'aquest dissabte, amb mesures d'higiene per evitar contagis

Actualitzat

El parc d'atraccions del Tibidabo ha estat 112 dies tancat per la pandèmia i ha tornat a obrir aquest dissabte, amb algunes adaptacions. El parc havia començat la temporada el 7 de març i va haver de tancar només una setmana després, quan es va decretar l'estat d'alarma.

Per garantir la seguretat, l'aforament es redueix a un terç de la capacitat en totes les atraccions i s'hi aplicaran les mesures sanitàries habituals per evitar el risc de contagi del coronavirus. S'han instal·lat dispensadors de gel hidroalcohòlic i s'han reforçat la neteja i la desinfecció de tots els espais. L'ús de mascaretes serà obligatori.

 

 

Funcionaran totes les atraccions que hi ha a l'aire lliure, però no es podrà accedir a les d'interior, que són poc més d'una tercera part. També es faran més espectacles especials.

Durant el juliol i l'agost, el parc obrirà de dimecres a diumenge. Començarà a les 12 del migdia i acabarà a les 9 del vespre entre setmana i a les 10 el cap de setmana.

 

Pla conjunt amb diversos personatges del Tibidabo, el primer tinent d'alcaldia i president de BSM, Jaume Collboni, i el regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi i president de PATSA, Albert Batlle
Els responsables municipals amb les mascotes del parc (Tibidabo)

 

L'Àrea Panoràmica, un espai de lliure accés al punt més alt de la ciutat de Barcelona, obrirà cada dia a les 11 del matí i quan el parc no estigui obert tancarà a les 7 de la tarda.

Per facilitar la compra d'entrades online, s'ha posat en marxa una nova app mòbil.

ARXIVAT A:
Ajuntament de Barcelona
Anar al contingut