Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Salou

El testimoni d'un amic del senegalès mort contradiu els Mossos i afirma que hi va haver contacte físic

Diu que els agents van portar-lo fins al balcó, i que sí que hi va haver contacte

Actualitzat

Alguns dels companys de la víctima han tornat aquest dijous al pis de Salou on van passar els fets. Allà, un testimoni, amic del senegalès mort, ha contradit la versió dels mossos d'esquadra i ha afirmat que hi hauria hagut contacte físic entre la víctima i els agents abans del fatal desenllaç.

Segons les seves declaracions davant dels mitjans, els Mossos haurien portat el manter fins el balcó. A més, aquest testimoni assegura que sí que va haver-hi contacte entre els agents i la víctima i parla d'un "forcejament".

"Estaven allà amb la policia... (fa gestos amb les mans de forcejament). Si hi ha forcejament, per això cau Mor. Mor si no hi havia contacte físic, com podia caure?"

El company s'ha mostrat convençut del que va veure i ha assegurat que "està segur" i que declararia el mateix "aquí, davant del jutge o on calgui". "Estem segurs, aquí estàvem tots", ha conclòs.

Aquesta versió contradiu la defensada pel conseller Jané, que va assegurar que no hi va haver cap mena d'interacció física i que l'home es va precipitar pel balcó agafant-se en un tendal. De fet, aquest mateix dijous, el director dels Mossos, Albert Batlle, ha mantingut la versió policial. "Rotundament, no va haver-hi contacte físic", ha insistit Batlle, que ha recordat que el testimoni de dos ciutadans que van veure l'incident des de la plaça de Sant Jordi avalen el que diuen els Mossos.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut