Segona Divisió

El Terrassa empata a dos contra el Recre en un partit vibrant i ple d'alternatives

El Terrassa ha empatat a dos contra el Recreativo de Huelva a l'Olímpic en un partit vibrant i amb moltes alternatives. Els egarencs han començat adormits i en només nou minuts, els visitants s'havien avançat amb un amenaçador 0 a 2 per mitjà de Raúl Molina i Moreno. A base de coratge i bon futbol, el Terrassa ha reduït diferències abans del descans amb un gol d'Ismael, i Molist, a 15 minuts per al final, ha fet l'empat definitiu. Amb aquest resultat, el Terrassa continua sense certificar la permanència, mentre que el Recre s'allunya de les poques opcions de lluitar per l'ascens.

Abans de començar el partit s'ha guardat un minut de silenci per la mort del president de l'agrupació de penyes del Terrassa. Els egarencs han sortit molt adormits davant d'un Recre que ha començat amb molta empenta. En el minut 8, els andalusos s'han avançat en el marcador. Morales no ha pogut blocar un xut potent de Moreno i Raúl Molina, amb la canya preparada, ha marcat a plaer. Només un minut després, Moreno ha fet el 0 a 2 amb una mitja volta que ha entrat per l'escaire. Després d'aquest inici aclaparador dels visitants, el Terrasa s'ha tret la son de les orelles i ha començat a crear ocasions de perill davant d'un Recre molt perillós al contraatac. En el minut 29, els egarencs han retallat distàncies amb un gol d'Ismael després d'aprofitar un embolic a l'interior de l'àrea. En la segona meitat, el ritme del partit ha estat trepidant i tots dos equips han tingut clares ocasions per marcar. A falta de 15 minuts per al final, Molist, que acabava d'entrar al terreny de joc, ha establert l'empat a dos definitiu, un resultat que no ha deixat satisfet a cap dels dos equips. El Terrassa continua sense assegurar-se la permanència de forma matemàtica mentre que el Recre s'allunya de les opcions de lluitar per l'ascens.