El Terrassa comença la pretemporada amb bon peu

El Terrassa es va estrenar ahir amb una clara victòria contra el Tona, un equip de la Segona Regional. L'equip egarenc va guanyar per 1-7 un partit que van encarrliar des d'un primer moment. Abans d'arribar al descans Rodríguez, Héctor i Molist van marcar els tres primers gols del Terrassa de la pretemporada. En els segons 45 minuts Gallego, Besora, Juan Carlos i Monti van segellar la victòria final. El Tona va aconseguir el gol de l'honor des del punt de penal. El va transformar Canet. En aquest primer partit de pretemporada el tècnic egarenc Miguel Álvarez va fer debutar tota la plantilla excepte Quique Martín i Rubén, que hauran d'esperar la seva oportunitat el proper dia 10 d'agost contra el Palamós.