Termcat diccionari Marató TV3
Termcat diccionari Marató TV3

El Termcat elabora un diccionari relacionat amb l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques

La Terminologia de l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques recull més de 200 termes bàsics relacionats amb aquestes malalties

Actualitzat

El Centre de Terminologia Termcat i la Conselleria de Salut de la Generalitat han creat un diccionari en línia que agrupa els termes bàsics sobre els problemes de salut en els quals se centra aquest any La Marató de TV3. Aquest diccionari es complementa amb un relat immersiu que en difon alguns dels termes més destacats.

La Terminologia de l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques s'ha elaborat gràcies al suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i a la col·laboració dels especialistes de l'Institut Guttmann, la Societat Catalana de Neurologia (SCN) i la Unitat d'Ictus i Hemodinàmica Cerebral de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. A més, també hi han cooperat els lingüistes del portal ÉsAdir, de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

El diccionari busca ser una eina pràctica de referència per a tots els professionals que necessitin fer servir termes relacionats amb l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, tant en àmbits de divulgació com acadèmics. S'hi podran trobar més de 200 fitxes amb la terminologia en català més freqüent en aquest àmbit, amb definicions, notes explicatives i equivalents en castellà, anglès i francès.

Anar al contingut