El temporal Gloria esborra platges a la Costa Daurada

El vent i el temporal de mar també ha afectat els vaixells del port de Tarragona

RedaccióActualitzat

La platja de Salou ha desaparegut. El fort onatge i l'acumulació d'aigua ha obligat a tallar un carril del passeig Miramar i l'aigua ha tornat a entrar al barri de la Salut.

Part del passeig estava ple d'aigua de mar i els carrers de la zona del barranc de Barenys, un cop més, tornaven a estar inundats per l'aigua que baixava per aquest barranc.


A Cambrils es va tallar dilluns l'avinguda Diputació per inundació d'aigua del mar. Tot i això, alguns vehicles hi han passat igualment i alguns s'hi han quedat encallats.

Platja Ponent de Salou (ACN/Núria Torres)

Entre Salou i Cambrils, on passen rieres, és on s'aprecia més afectació. A Cambrils, s'ha hagut de tallar al trànsit en el tram comprès entre el camí del Corralet i el de Mas Clariana, al límit amb Salou. També s'han tancat els parcs del Pinaret i el del Pescador per prevenció.

El vent i el temporal de mar afecten els vaixells del port de Tarragona. Aquest matí un remolcador ha donat suport a un mercant xinès al qual se li han trencat part de les cordes d'amarratge.

El temporal a Tarragona
Un cotxe aixafat al carrer Reina Maria Cristina de Tarragona (ACN/Eloi Tost)

I al Complex Educatiu, l'antiga Laboral, l'Institut Pere Martell ha suspès les classes, dimarts i dimecres. L'ona expansiva de l'accident químic de la setmana passada va trencar 300 de les 2.000 plaques de policarbonat del sostre. Encara les estan canviant i l'aigua es filtra cap a l'interior dels tallers.


El carrer de Barenys de Salou


A Cambrils l'aigua també ha arribat al passeig i a la carretera:




A Cunit les onades superen els 3 metres
Sitges (Dani Ramírez)
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut