Essen

El temporal de fred causa una altra mort a Alemanya i està a punt d'enfonsar un vaixell carregat amb productes tòxics

Les conseqüències del temporal de fred i pluja que ha creuat part d'Europa encara es deixen veure. Una altra persona ha mort quan un arbre ha caigut a sobre de la caseta on es refugiava de la pluja. Es tracta de la tretzena víctima mortal a Alemanya del total de 48 que han perdut la vida al centre d'Europa. Al canal de la Mànega un vaixell podria enfonsar-se en breu. La nau transporta 2.400 contenidors, alguns dels quals duen materials tòxics. Uns 160 han caigut a l'aigua, però els equips d'emergència no poden precisar si els que s'han enfonsat són contaminants. Els guardacostes han fet una crida a la població que no s'acosti a les platges.

Actualitzat
El vaixell, que va quedar a la deriva dijous al canal de la Mànega, podria enfonsar-se en les pròximes hores. La nau porta més de 2.400 contenidors, alguns dels quals duen materials tòxics, inclosos àcids per fabricar bateries.

La mort d'un home de 32 anys a la ciutat d'Essen, a l'oest d'Alemanya, eleva ja la xifra total de víctimes del temporal a 13 al país centreeuropeu des de dijous passat. L'home ha mort quan un arbre ha caigut sobre la caseta on es refugiava de les fortes pluges, ha explicat la policia. L'home s'havia refugiat de la pluja amb el seu germà i el seu pare en una caseta d'un recinte de fires dissabte a la nit. L'arbre ha caigut aquesta matinada i ha ferit els tres ocupants. Un d'ells ha mort després de ser traslladat a un hospital a causa de la gravetat de les ferides.

En total, han mort 48 persones al centre d'Europa pel fort temporal que afecta la zona. La majoria van morir dijous, quan els vents van arribar als 126 quilòmetres per hora en algunes zones d'Alemanya. Catorze persones més van morir al Regne Unit, sis als Països Baixos, sis més a Polònia, quatre a la República Txeca, tres a França i dos més a Bèlgica.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut