Girona / Salt

El Temporada Alta aposta per la música catalana amb Manel

Els components barcelonins de Manel, considerat el grup del moment, han fet aquest diumenge una parada al festival de tardor de Catalunya, el Temporada Alta, per presentar-hi les cançons del seu primer àlbum, "Els millors professors europeus". Sota la inspiració del que és quotidià, i amb influències d'artistes com ara Jaume Sisa, Pau Riba, Bob Dylan, Beirut o Herman Düne, els Manel ofereixen un treball lleuger i alegre a ritme d'una àmplia varietat d'instruments, des d'una secció de vents com un quartet de cordes, passant per "ukuleles", bases electròniques, banjos i xiulets.

Actualitzat
A més del ritme dels Manel, la programació del festival també ha permès veure "La festa", del dramaturg Jordi Prat i Coll, i ha acollit l'última representació de "Macbeth", de la companyia Cheek by Jowl.

En una entrevista a l'informatiu "Catalunya matí" de Catalunya Ràdio, el director del Festival Temporada Alta de Girona i Salt, Salvador Sunyer, ha assegurat que la crisi econòmica no els està afectant i ha afegit que en aquesta edició s'han venut gairebé un 30% més d'entrades que en la darrera. El festival omple els mesos de tardor, fins a mitjans de desembre, amb desenes de propostes de teatre, música, dansa, circ i altres espectacles.
Anar al contingut