El telefèric de Montjuïc (Foto: TMB)
El telefèric es va obrir el 2007. (Foto: TMB)
Barcelona

El telefèric i el funicular de Montjuïc tanquen durant tres setmanes per posar-se a punt

Les dues instal·lacions tanquen durant tres setmanes per tasques de revisió i posada a punt. Mentre duri la revisió del funicular, hi haurà un servei especial d'autobusos entre el Paral·lel i el parc de Montjuïc.

RedaccióActualitzat
Barcelona es queda sense telefèric ni funicular de Montjuïc durant tres setmanes. Les dues instal·lacions tanquen de forma provisional per fer tasques obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements.

Mentre duri la revisió del funicular, Transports Metropolitans de Barcelona habilitarà un servei especial d'autobusos entre el Paral·lel i el parc de Montjuïc, que funcionarà amb el mateix horari que el funicular. Els dies feiners arrencarà de dos quarts de vuit del matí a les vuit del vespre, i els dissabtes, diumenges i festius, entre les nou del matí i les vuit del vespre. Les parades del bus especial estaran senyalitzades.

Per substituir el recorregut del telefèric entre el parc de Montjuïc i el castell, es pot utilitzar la línia de bus 150. El telefèric de Montjuïc va fer l'any passat prop d'1,4 milions de viatges i des de l'obertura, el 2007, ja ha superat els set milions de viatges, segons dades de TMB.

Els dos serveis reobriran el 15 de febrer.
Anar al contingut