Futbol

El TAS confirma la presentació d'un recurs del Madrid per inscriure Lass i Huntelaar a la Champions

El Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) ha anunciat que ha rebut un recurs del Reial Madrid contra la decisió adoptada el 13 de gener pel Comitè d'Apel·lació de la UEFA sobre la inscripció a la Champions de Lass i Huntelaar. El TAS ha afirmat que "establirà el calendari d'aquest procediment pròximament i estudiarà la sol·licitud de l'equip blanc. La intenció de l'entitat presidida per Vicente Boluda és que tots dos jugadors puguin disputar el Madrid-Liverpool del 25 de febrer.

Actualitzat
El terratrèmol institucional sembla haver quedat enrere i la plantilla blanca continua treballant. Els jugadors són conscients que, esportivament, ells són els únics responsables de la situació actual. Estan redreçant la situació, però encara els fan falta un bon grapat d'ensopegades del Barça. Mentre no es produeixen, exigeixen que es recordi qui és el vigent campió.

Depenen, primer, d'eliminar el Liverpool i per això faran falta els gols del triplet atacant. Juande s'hi ha reunit aquest dimecres al matí durant una bona estona, en què ha deixat de banda els altres davanters. Segur que a Huntelaar i Saviola no els haurà fet gens de gràcia.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut