Un cartell recorda els 89 dies de tall a la Meridiana
Un cartell recorda els 89 dies de tall a la Meridiana

El tall de la Meridiana contra la sentència continua malgrat la presència d'ultres

El president de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes, José Vargas, ha amenaçat un equip de Betevé durant la cobertura de la protesta

RedaccióActualitzat

Vuitanta-nou dies de talls a la Meridiana de Barcelona en protesta per la sentència del procés. El d'aquest divendres, però, va haver de fer front a una crida ultra.

Un centenar d'ultres amb banderes espanyoles es van reunir a pocs metres de la concentració. Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana van mantenir els dos grups separats per impedir cap conflicte. Amb el suport de col·lectius antifeixistes, els manifestants independentistes de la Meridiana van aplegar un miler de persones.

 

 

A la concentració hi havia una quarantena d'ultres, que van acabar marxant abans que s'acabés el tall de la Meridiana, a les deu de la nit.

 

 

Periodistes de Betevé han denunciat amenaces del president de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT), José Vargas.


Vargas ha exigit al periodista i al càmera que esborressin unes imatges en què se'l veu participant en la manifestació. L'home, que va anar a les llistes del PP per Barcelona en les eleccions municipals de l'any passat, va amenaçar l'equip de reporters de trencar-los la càmera i els va dir que ho passarien malament si veia imatges seves emeses.

ARXIVAT A:
Procés catalàCDRExtrema dreta
Anar al contingut