Madrid

El Suprem ordena al TSJ del País Valencià reobrir la causa contra Camps pels vestits del "cas Gürtel"

El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, és a un pas d'asseure's al banc dels acusats. I és que torna a estar imputat per un cas que havia estat arxivat però que ara el Suprem ha reobert. El Suprem ha ordenat al TSJ del País Valencià que jutgi Camps pels vestits que, presumptament, va rebre com a regal de la trama de corrupció del "cas Gürtel". El Tribunal Suprem, per tant, ha donat la raó als socialistes valencians, que havien recorregut l'arxivament.

Actualitzat
El Tribunal Suprem ha acordat reobrir la causa oberta al president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, i altres càrrecs del PP per un suposat delicte de suborn per haver acceptat vestits com a regal de l'empresa Orange Market del "cas Gürtel" de corrupció.

A Francisco Camps se l'acusa d'haver rebut vestits per un valor de 12.000 euros de la trama Gürtel, que va aconseguir contractes amb la Generalitat Valenciana per més de 7,2 milions d'euros i que es va encarregar durant anys dels actes del PP valencià.

Camps, per tant, torna a estar imputat i la causa torna a estar a mans del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià, que l'havia arxivada. Ara, el magistrat José Flors obrirà el judici oral en el qual Camps encararà l'acusació davant d'un jurat popular d'aquí a uns mesos.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut