El Suprem rebutja deixar en llibertat els processats per l'1-O durant el judici
El Suprem rebutja deixar en llibertat els processats per l'1-O durant el judici

El Suprem denega ara els permisos de Nadal a Rull, Turull, Forn, Forcadell i Sànchez

La sala ho denega amb l'argument que el règim penitenciari no ho preveu i que no hi ha motius importants que ho justifiquin

Actualitzat

El Tribunal Suprem ha rebutjat la concessió de permisos nadalencs sol·licitats per Josep Rull, Jordi Turull, Joaquim Forn, Carme Forcadell i Jordi Sànchez.

La sala penal del Suprem al·lega que no hi ha una previsió legal que faci referència a la concessió d'aquests tipus de permisos en la llei de règim penitenciari i que, a més, no hi ha motius importants familiars que justifiquin que surtin de la presó.

"No hi ha lloc a la concessió dels permisos sol·licitats."

Els polítics havien havien fet la petició de permís per als dies 24, 25 i 26 de desembre, però no va ser fins aquest dijous 27, que va el Suprem va emetre la resolució contrària. L'expresidenta del Parlament, a més, va sol·licitar també permís per a Cap d'Any i Reis, però també ha estat rebutjada.

La resolució també retreu als líders independentistes que no van presentar la petició amb temps suficient perquè pogués donar-li resposta abans dels dies de permís que havien sol·licitat.

"Cal destacar que és patent que aquesta resolució es dicta amb posterioritat a les dates respecte a les quals es sol·licita el permís, per aquest motiu  la petició ha perdut el seu objecte de forma sobrevinguda. Per evitar aquest efecte no desitjat, si la part pretén obtenir una resposta ajustada al moment temporal que consideri precís, és convenient que presenti la seva petició amb l'antelació previsible i aproximada tenint en compte quins són els mínims tràmits processals necessaris. Amb això possibilitaria que la sala pogués complir-los i donar una solució ràpida i adequada a la seva pretensió."

 

Resolució del permís extrao... by on Scribd

ARXIVAT A:
Tribunal Suprem Jordi TurullJosep RullCarme ForcadellJordi SànchezJordi CuixartJoaquim Forn
Anar al contingut