"El Suplement" omple el Liceu amb 1.600 oients

RedaccióActualitzat

El programa "El suplement", de Catalunya Ràdio, amb Roger Escapa, s'ha fet avui des del Gran Teatre del Liceu. Un programa especial amb actuacions del Cor Jove de l'Orfeó Català i de cantants com Judit Neddermann o Núria Graham.

A les 10.30, Roger Escapa ha abandonat l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de la Diagonal i ha anat cap al Liceu per continuar el programa des d'aquest teatre, on l'esperaven els 1.600 oients que han volgut seguir la transmissió "in situ", que ha començat a les 11.00 amb l'actuació del Cor Jove de l'Orfeó Català interpretant "El Carnaval de Venècia" de Rossini.

 

 

El programa ha barrejat les seccions habituals com "Els homes clàssics" amb convidats especials.

Els components del grup Mishima, amb motiu dels 20 anys al escenaris, ho han volgut celebrar també amb els oients d'"El suplement".


Sílvia Cóppulo, que va dirigir i presentar "El suplement" entre el 2011 i el 2015 i que actualment presenta "El divan", també ha assistit a aquest especial i ha lloat la tasca d'Escapa al capdavant del programa.

L'especial s'ha acabat amb Xavier Solà, realitzador de "La nit dels ignorants 3.0", que va posar en marxa "El suplement" el 1988 i el va dirigir durant vint temporades, i amb una la foto d'equip, amb els col·laboradors i els artistes a l'escenari.

 

Anar al contingut