Nova marca i nova imatge per al nou Super3 (CCMA)

El Super3 reneix, més digital que mai amb el nou SX3 i els mons S3 i X3

Digital, enèrgic, connectat amb les nenes i nens: això és el #NouSX3: amb l'S3, un món per als més petits de la casa, i l'X3, per als més grans. L'estrena? El 10 d'octubre

RedaccióActualitzat

El nou Super3 ja té nova marca i nova imatge. D'una banda, el nou logotip principal, SX3, que esdevé la porta d'entrada a dos mons, i de l'altra, els dos logotips que acompanyaran aquests dos mons, l'S3 i l'X3.

El SX3 no serà només un canal de televisió, sinó que reneix com una plataforma digital de continguts de vídeo i àudio adreçats al públic infantil.


La marca S3

Portarà a un món per a la primera infància, on la imatge gràfica, basada en figures geomètriques arrodonides, i el color corall com a color predominant, estan molt orientats a generar un entorn en què infants i famílies poden aprendre, compartir moments i divertir-se amb el seu contingut.


La marca X3

Va adreçada a nenes i nenes més grans i a preadolescents. El color verd i lila són els predominants i a través d'elements gràfics basats en la X i les formes més estilitzades generen un entorn ple d'energia, dinamisme i, sempre obert a la participació dels usuaris.

Avui ja s'ha pogut veure aquesta nova imatge en una peça promocional i, a partir d'ara, s'aniran descobrint totes les sorpreses que té reservades l'estrena del nou SX3, el 10 d'octubre. Una de les primeres cites serà el 28 d'octubre, en què el nou Super3 es presentarà públicament.


Continguts i oferta transmèdia

Amb la posada en marxa de les marques S3 i X3 es crearan dos mons adreçats a diferents franges d'edat, i l'oferta de continguts es treballarà des d'aquesta perspectiva. Seran continguts d'entreteniment, informatius i educatius, que potenciïn valors de comunitat, territori, patrimoni cultural, proximitat, interacció i participació, i que formaran una oferta transmèdia audiovisual amb especial importància dels continguts nadius digitals.

Tots aquests continguts es podran veure a totes les pantalles i suports, amb la concepció d'oferir-los a través de les plataformes de consum audiovisual més utilitzades pels infants i les seves famílies.

La posada en marxa del SX3 és una de les grans apostes de la CCMA en la nova etapa de refundació de l'ens, amb l'esperit d'accedir a nous públics i crear nous continguts centrats en l'usuari.

super3.cat

twitter/super3cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

ARXIVAT A:
Tv3Catalunya Ràdio
Anar al contingut