El sorteig de quarts de final de la Lliga de Campions, a TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio

Demà, a les 12.00, es podrà seguir en directe per TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio el sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions. El seguirà, també, el dels grups de les semifinals i qui jugarà com a local a la final de l'1 de juny al Wanda Metropolitano

TV3, Esport3, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació oferiran demà a les 12.00, en directe, el sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions que se celebrarà a la ciutat suïssa de Nyon. Els vuit equips que hi participaran, a banda del Barça, són l'Ajax, la Juventus, el Liverpool, el Manchester City, el Manchester United, el Porto i el Tottenham.

També se sortejarà el camí fins a la final, és a dir, com quedarà el quadre de les semifinals i també quin equip jugarà com a local a la final que es disputarà al Wanda Metropolitano l'1 de juny.

El programa en simultani per TV3 i Esport3 el presentarà Maria Fernàndez Vidal, amb l'anàlisi dels rivals de Gerard Autet i Ricard Torquemada, i amb Francesc Latorre, enviat especial de TV3 a Nyon.

A Catalunya Ràdio, dins de l'"APM" i amb tot l'equip del programa, hi participaran Sònia Gelmà, Jordi Costa i Francesc Garriga, a més de Ramon Salmurri, enviat especial a la seu de la UEFA. I a Catalunya Informació, el sorteig íntegre el seguiran Ricard Isidro i Xavi Campos.

esport3.cat

catradio.cat

Anar al contingut