The Chemical Brothers, The Blaze i Maria Arnal i Marcel Bagés, al Sónar 2020
The Chemichal Brothers en l'actuació al Sónar, un dels festivals que uneixen música i tecnologia del 2010

El Sónar s'ajorna fins al 2021 i anuncia un Sónar+D extraordinari al setembre

Els organitzadors detallaran a mitjans de maig a les persones que van comprar l'entrada com rebre'n l'import si les tornen o bé tenir avantatges si les conserven per al 2021

RedaccióActualitzat

Aquest 2020 no hi haurà Sónar. En un comunicat a les xarxes, el festival barceloní de música electrònica ha anunciat que la crisi sanitària els impedeix celebrar la 27a edició. S'ajorna fins al 17 de juny de l'any que ve als recintes habituals de Fira de Barcelona a Montjuïc i Gran Via de l'Hospitalet.


Els organitzadors enviaran el 19 de maig un correu a les persones que van comprar l'entrada amb indicacions per rebre'n l'import si les tornen o bé tenir avantatges si les conserven per al 2021.

L'anunci feia dies que s'esperava. L'organització finalment ha fet el pas poc més d'un mes abans que se celebrés l'edició d'enguany.

El festival té ja un compromís amb la majoria d'actuacions i activitats previstes per a l'any vinent.


Un Sónar+D al setembre

El festival celebrarà el 18 i 19 de setembre una edició virtual i gratuïta del Sónar+D al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Serà un format adaptat a les circumstàncies sanitàries, amb un contingut de reflexió sobre els canvis globals que ha portat la pandèmia, i coorganitzat amb els festivals de la xarxa We are Europe.

 

ARXIVAT A:
MúsicaSónar
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut