Comunicat de la multinacional Melco
Comunicat de la multinacional Melco

El soci xinès de BCN World veu un futur incert del projecte "per la situació política de Catalunya"

RedaccióActualitzat

Incertesa al voltant del projecte BCN World.

La multinacional xinesa Melco, un dels principals inversors del complex d'oci i turisme, ha comunicat aquesta setmana a la borsa de Hong Kong que "el desenvolupament del projecte és incert, per l'actual situació política a Catalunya".

El govern admet que no estan contents amb el comunicat, però que no té cap efecte respecte al desenvolupament del projecte. Es tracta d'un comunicat que l'empresa ha de fer als seus accionistes arran de l'endarreriment de l'aprovació del pla director urbanístic.

Des del territori, l'alcalde de Salou, Pere Granados, diu que s'ha d'aprofitar el trencament del pacte d'estabilitat amb la CUP per aprovar definitivament el nou pla que permeti la construcció del complex:

"Jo crec que avui dia és una oportunitat el fet que la CUP no estigui al mig de tot això, que són veritablement els que estaven en contra. L'altre partit polític, el soci de govern,.... jo crec que ha madurat, les coses han canviat. Perquè han valorat que es tracta d'un projecte que genera economia, una nova oferta turística molt important per al territori i la creació d'ocupació. Quan un grup polític està al govern, les coses les veu diferent."

Anar al contingut