Reus

El Sindicat dels Mossos denuncia que la comissaria de Reus fa una forta olor de marihuana

La Unió Sindical independent dels Mossos d'Esquadra ha denunciat que la manca d'espai per guardar els decomissos, fins i tot provoca que els mossos "tinguin la sensació que estan sota els efectes d'haver fumat quelcom il·legal".

RedaccióActualitzat
La Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) ha enviat una carta al conseller d'Interior, Felip Puig, en la qual denuncia la falta d'espai de la comissaria de Reus per guardar la marihuana que decomissen fins al punt que el lloc "fa olor de marihuana".

En la carta, es denuncia que l'olor de la droga és perceptible des de diversos punts de la comissaria de la policia catalana.
El sindicat indica que no és la primera vegada que això succeeix a les comissaries dels Mossos d'Esquadra a Catalunya, especialment a les localitats més modestes, on els espais s'han quedat petits i els jutjats han d'autoritzar la destrucció de la droga, abans, fins i tot, de la celebració del judici corresponent.

Agents "sota els efectes d'haver fumat"

Alguns dels agents, segons la carta, sembla que "tinguin la sensació que estan sota els efectes d'haver fumat alguna cosa il·legal". "És realment trist que comissaries de nova construcció com aquesta no hagin previst un espai ben condicionat per guardar aquests decomisos i altres substàncies estupefaents", segueix la missiva.
Anar al contingut